Trykprøvning - find din pris
Nu kan man få afklaring om Byggereglementer bliver overholdt både ved erhverv og offentligt byggeri samt almindelige boligopførelser med en DTKS konstruktions test                         nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Trykprøvning fra 1600,- d.kr                         midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Tryktest dit hus - det betaler sig!                         sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                          Et isoleret hus, er ikke nødvendigvis et tæt hus!                        fyn@dtks.dk - Ring 20638602                          Kontrolleret indeklima kræver et tæt hus!                        sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                       Klimaanlæg kræver en tæt bygning!                                                  nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  fyn@dtks.dk - Ring 20638602                                                  sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                                                  Vær på den sikre side - Tryktest dit hus                         

Salgspakken

Når du skal sælge:

Ved salg af din bolig er der flere dokumenter, som enten er lovpligtige eller en anbefaling. Dermed er der en lang række af dokumenter, der skal holdes styr på. De vigtigste for at handlen kan gennemføres kan bestilles i en pakke ved DTKS, der er tale om Energimærket, tilstandsrapport og EL-rapport. Energimærket er lovpligtigt, der skal foreligge et gyldigt energimærke for der må annonceres med boligen. Tilstandsrapport og EL-rapport er derimod en del af en frivilligordning, som er krævet for køber kan tegne en ejerskifteforsikring.  For at sælger kan fraskrive sig deres sælgeransvar, skal der være en gyldig EL-rapport og tilstandsrapport, samt sælger skal tilbyde at betale halvdelen af forsikringspolicen af et overdraget tilbud på en ejerskifteforsikring. DTKS er en uvildig virksomhed, hvorfor vi lader ejendomsmægleren om at indhente tilbuddet på ejerskifteforsikringen. DTKS holder fokus på det vi er gode til og det er standen af bygningen. Derfor lader vi også vores faste samarbejdspartner udarbejde EL-rapporten. Ved bestalling af en samlet pakke laver vi aftalen med den autoriserede El-installatør så der er mindst mulige gener ved ejer/bruger af bygningen.

Vi tilbyder inden for 12 måneder af den første besigtigelse, en gratis opfølgning/besigtigelse som kan benyttes til at udarbejde en ny tilstandsrapport, når den rigtige køber melder sig eller til at indskrive en allonge i tilstandsrapporten ved evt. udbedring af fejl/skader, som er beskrevet i den første tilstandsrapport.

 

Pris ved samtidig udførelse:

10.100,- inklusiv moms og indberetning.

Pris ved ønske om separat udførelse af hhv. energimærke og tilstandsrapport:

11.000,- inklusiv moms og indberetning.

Se alle vores øvrige priser i forbindelse med køb og salg på prislisten.