Trykprøvning - find din pris
Nu kan man få afklaring om Byggereglementer bliver overholdt både ved erhverv og offentligt byggeri samt almindelige boligopførelser med en DTKS konstruktions test                         nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Trykprøvning fra 1600,- d.kr                         midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Tryktest dit hus - det betaler sig!                         sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                          Et isoleret hus, er ikke nødvendigvis et tæt hus!                        fyn@dtks.dk - Ring 20638602                          Kontrolleret indeklima kræver et tæt hus!                        sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                       Klimaanlæg kræver en tæt bygning!                                                  nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  fyn@dtks.dk - Ring 20638602                                                  sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                                                  Vær på den sikre side - Tryktest dit hus                         

Guide til bestilling af trykprøver

 

Guide til brug af bestilling:

 1. Indtast adressen hvor trykprøven skal foretages.
  Tryk på videre til Dato.

  StepTutBest_1
 2. Er der ikke trykprøver i dit område vil kalerenderen i trin 5 vises. Gå til trin 5.

  Er der trykprøver i dit område vil en liste med datoer som i trin 3 vises.
  Ønsker du at bestille på en af de dage hvor der er trykprøver i dit område gå da til trin 3.
  Ønsker du, en anden dag hvor der endnu ikke findes andre trykprøver i dit område tryk da på knappen, "klik her" under overskriften "Passer datoerne ikke? ...".


  Du kan altid gå tilbage til listen med datoer over trykrpøver i dit område ved at trykke på knappen, "klik her" under overskriften "Se trykprøver i dit område".

 3. Kontroller først, at din genkendte adresse er korrekt. Er den ikke korrekt, gå da tilbage ved at klikke på "Tilbage" og indtast igen. Forekommer samme fejl igen så kontakt os.

  Er adressen korrekt, så find en dato der passer dig og tryk på "klik her" ud for datoen. Tjek først om vejret den pågældende dag er korrekt ved at klikke her.

  StepTutBest_2
 4. En liste over ledige tidspunkter den valgte dato fremkommer på en liste. Tryk på "Bestil" ud for det tidspunkt du ønsker. Gå til trin 6.
  Hvis listen ikke har en "Bestil" eller "Ring", betyder det at gruppen er fyldt og du skal finde en anden dato med en anden gruppe.

  StepTutBest_9
 5. Først vælges en dato i kalenderen, derefter vælges et tidspunkt. Er tidspunktet og datoen korrekt trykkes på knappen "Videre".

  StepTutBest_3
  Husk nyvalg af dato skal ske senest 7 dage før trykprøven.
  StepTutBest_4
 6. Har du en bruger så indtast brugernavn og kodeord og klik derefter på "Login". Gå til trin 8.
  Har du ikke en bruger så klik på videre.

  StepTutBest_6
 7. Indtast dine brugeroplysninger og tryk på videre.
  NB.: Kodeord skal være minimum 7 alfanumeriske karakterer inklusiv "_".

  StepTutBest_7
 8. Bekræft oplysninger. Er de korrekte, så tryk da på videre ellers tryk på "Tilbage".
 9. Tryk på "Færdig". En kopi af bekræftelse er sendt til din e-mail.