Trykprøvning - find din pris
Nu kan man få afklaring om Byggereglementer bliver overholdt både ved erhverv og offentligt byggeri samt almindelige boligopførelser med en DTKS konstruktions test                         nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Trykprøvning fra 1600,- d.kr                         midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Tryktest dit hus - det betaler sig!                         sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                          Et isoleret hus, er ikke nødvendigvis et tæt hus!                        fyn@dtks.dk - Ring 20638602                          Kontrolleret indeklima kræver et tæt hus!                        sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                       Klimaanlæg kræver en tæt bygning!                                                  nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  fyn@dtks.dk - Ring 20638602                                                  sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                                                  Vær på den sikre side - Tryktest dit hus                         

Lækagesporing

DTKS benytter termografi til lækagesporing, i forbindelse med brugsvand eller opvarmning. Når der benyttes termografi er det en nondestruktiv undersøgelse.  Lækagesporing bliver benyttet til  at nedsætte omkostningerne i forbindelse med reparation af utæthederne. I flere tilfælde er det et krav fra forsikringsselskabet at lækagen/utætheden bliver lokaliseret inden arbejdet påbegyndes, hvorfor det oftest er en fordel at benytte termografi som kan fører til hurtig lokation af utætheden, uden der udføres destruktive indgreb.

Ved termografi er det muligt at lokalisere lækagen meget præcist selv ved lækager under beton dæk. Hvis lækagen bliver sporet præcist kan det spare penge i forbindelse med udbedringen af lækagen, da det dermed er muligt at bryde mindre dele af gulvet op. Ved samme undersøgelse er det muligt at lokalisere varmeslager i gulvet, hvormed det kan undgås at skade disse ved udbedring af fejlen.

Priser fra 1.500,- D.Kr + moms, ring for vejledning og pris på din specifikke opgave.