Trykprøvning - find din pris
Nu kan man få afklaring om Byggereglementer bliver overholdt både ved erhverv og offentligt byggeri samt almindelige boligopførelser med en DTKS konstruktions test                         nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Trykprøvning fra 1600,- d.kr                         midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Tryktest dit hus - det betaler sig!                         sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                          Et isoleret hus, er ikke nødvendigvis et tæt hus!                        fyn@dtks.dk - Ring 20638602                          Kontrolleret indeklima kræver et tæt hus!                        sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                       Klimaanlæg kræver en tæt bygning!                                                  nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  fyn@dtks.dk - Ring 20638602                                                  sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                                                  Vær på den sikre side - Tryktest dit hus                         

Innovation

Innovationssiden er en side der vil blive opdateret med nye ideer og projekter da vi her i DTKS gerne give jer et indblik i hvad vi går og laver når vi ikke udfører de planlagte opgaver, med tryktest, energimærkning osv. Vi arbejder i ligeså stor grad med at blive en nytænkende og innovativ virksomhed, der kan hjælpe med meget andet end de fast opgaver.

Her på innovationssiden vil vi give et indblik i hvilke innovations ideer og projekter vi arbejder med, det er nødvendigvis ikke alle ideer der når fra tanke til produkt. Fælles for alle ideerne er dog at vi ikke ser begrænsninger men vi arbejder med mulighederne, det betyder også at der kan være lang vej fra ide til produkt, samt at nogle ideer forbliver på ide basis. Dermed også sagt at denne siden skal være med til at sætte gang i folks tanker, hvorfor skal alt hvad vi udarbejder passe ind i de nuværende rammer.

De fasterammer er med til at karakterisere byggeriet og byggebranchen, vi mener der skal gøres plads til nytænkning og innovation. Set udefra ligner huse jo sig selv hvad enten de er opført nu eller for flere hundrede år siden.

Vi arbejder i øjeblikket som selvfinansieret hvilket også betyder at den udvikling, testning og timer der bliver lagt i projekterne er begrænset til at være når der ikke er opgaver der skal løses. Hvilket også betyder, at når der er tid til de innovative projekter bliver der arbejdet intens og koncentreret for at opnå de bedste resultater.

De innovative projekter er med til at stimulere de ansattes tanker og hjerner i forbindelse med de daglige opgaver, hvilket betyder at de både kan inddrage egne erfaringer, samt tage hurtige og velovervejede beslutninger når de hjælper kunder.

Projekterne vil bygge på de problemstillinger vi møder i vores dagligdag, men der vil blive fokuseret på besparelse af energi, vi arbejder på at inddrage de teknikker og processer der ses i naturen. Det betyder også at der igennem denne side vil være rig mulighed for at se hvordan vi tolker naturen og implementere den i byggeriet eller hvordan vi påvirker byggeriets udformning gennem observationer af naturen.innovationshus

Innovationssiden vil løbende blive opdateret med de projekter vi arbejder med og hvilken status der er herpå. Derfor er i altid velkommen til at kontakte os ved speciel interesse for et eller flere projekter eller med ideer til hvordan vi kan arbejde eller finde nye projekter. Det kan selvfølgelig også være problemstillinger du personligt selv er stødt på, eller små projekter du eller din virksomhed selv har arbejdet med.