Trykprøvning - find din pris
Nu kan man få afklaring om Byggereglementer bliver overholdt både ved erhverv og offentligt byggeri samt almindelige boligopførelser med en DTKS konstruktions test                         nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Trykprøvning fra 1600,- d.kr                         midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                         Tryktest dit hus - det betaler sig!                         sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                          Et isoleret hus, er ikke nødvendigvis et tæt hus!                        fyn@dtks.dk - Ring 20638602                          Kontrolleret indeklima kræver et tæt hus!                        sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                       Klimaanlæg kræver en tæt bygning!                                                  nordjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  midtjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  sønderjylland@dtks.dk - Ring 20338676                                                  fyn@dtks.dk - Ring 20638602                                                  sjaelland@dtks.dk Ring 20638602                                                  Vær på den sikre side - Tryktest dit hus                         

Fugtmåling

Fugtmålinger i bygningen.

I forbindelse med opførelsesprocessen af bygninger er det et lovkrav, at materialer der er anvendt i bygningens konstruktioner har været beskyttet forsvarligt mod påvirkning af klimatiske forhold.

Disse forholdsregler har til formål at sikre at våde fugtfølsomme materialer og bygningsdele med skimmelsvamp ikke indbygges i opførelsesperioden. Det er således et krav, at bygningskonstruktioner og  -materialer ikke må have et fugtindhold, der ved indflytning medfører risiko for vækst af skimmelsvamp. Dette gælder for såvel nybyggeri som renovering.

Desuden er der konstruktions- og ventilationsforhold, som skal l være overholdt for. at luftskiftet i bygningen er optimal.

Bygningsreglementet sikrer hermed, at bygningen opnår en vis levealder og beskytter mennesker mod, at de udsættes for de sundhedsmæssige skadelige påvirkninger, skimmelsvamp kan forårsage.